Voortdurend wordt uw zekerheid bedreigd door veranderingen in de maatschappij en binnen uw bedrijf of privé situatie. Omdat Smits die ontwikkelingen op de voet volgt, kunnen wij u snel een deskundig en op maat gesneden advies geven.

Zo'n advies, aan zowel bedrijven als particulieren, omvat onder andere een grondige analyse van de risico's en een nauwgezette rangschikking van de dekkingen. Uw verzekeringspakket is bij ons in goede handen waarbij uw belang steeds voorop staat. Ook op het moment dat wij de risico's onderbrengen, want als onafhankelijk adviseur onderhandelen wij uitsluitend met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dat sterkt uw en onze positie en komt goed van pas in geval van schade. Want met persoonlijke inzet wikkelen wij de schade én uitbetaling naar volle tevredenheid af.

U kunt via deze website de premie van onze verzekeringen berekenen en meteen online afsluiten. Klik hiervoor op één van onderstaande verzekeringen.

Nabestaandenverzekering

De Nabestaandenverzekeringen
De GoedIdee Nabestaandenverzekering, welke Dazure in 2008 heeft geïntroduceerd, kent exclusieve voorwaarden zoals premieverlagingen voor nieuwe én bestaande relaties, alsmede de mogelijkheid tot premierestitutie vanuit het premiedepot.
De verzekering is daarmee kwalitatief erg sterk, maar behoort daardoor niet altijd tot de scherpste prijs in de markt. Consumenten kiezen momenteel toch vaker voor lage (maand)lasten en minder exclusieve voorwaarden, zodat ze toch een overlijdensdekking hebben en hun nabestaanden goed kunnen achterlaten.

Naast de GoedIdee Nabestaandenverzekering heeft Dazure ook de GoedIdee Eenjarig Nabestaandenverzekering ontwikkeld. Deze overlijdensrisicoverzekering combineert de kwalitatieve aspecten van de GoedIdee Nabestaandenverzekering met een enorm scherp eenjarig risicotarief. De premie wordt gebaseerd op de actuele leeftijd van de klant, waardoor deze maandelijks stijgt. Hierdoor is de premie bij aanvang laag en één van de scherpste in de markt, maar wordt richting einde looptijd, en dus bij het ouder worden, hoger.

Met de introductie van de GewoonIdee Nabestaandenverzekering eind 2012 biedt Dazure een duidelijke keuze tussen twee verschillende overlijdensrisicoverzekeringen. De consument (en adviseur) kan op basis van een heldere toelichting over de verschillen in prijs en voorwaarden een keuze maken, voor de verzekering die het beste aansluit bij zijn wensen en behoefte. Kort geven wij de verschillen tussen de GoedIdee Nabestaandenverzekering en de GewoonIdee Nabestaandenverzekering weer:

Ook kun je onderstaande persberichten nog eens nalezen:
Nu.nl: Verzekeraars steken premiereserve in eigen zak (december 2012
Consumenten geldgids: Haal je geld terug (december 2012)
AM web: Dazure introduceert GewoonIdee Nabestaandenverzekering en aankondiging premieverlaging (november 2012)
AM web: Dazure verlaagt GoedIdee premie (januari 2012) Consumenten geldgids
: Verhuizen naar een goedkope verzekeraar (juli 2011)

Naast de overlijdensrisicoverzekeringen bieden wij ook een Inkomensgewenning aan.

Met de GoedIdee Inkomensgewenning kan de relatie zichzelf verzekeren tegen een onvrijwillige inkomensterugval, zodat er tijd is om aan de nieuwe situatie te wennen en er eventueel maatregelen getroffen kunnen worden. De verzekering is ontwikkeld voor huizenkopers in loondienst en is uniek in haar soort!

Zo kent deze verzekering geen medische beoordeling, er zijn dus ook geen uitsluitingen, waardoor de polis na controle al opgemaakt kan worden. Daarnaast is ‘onderverzekeren’ ook mogelijk als de relatie een lager (netto) inkomen zou willen verzekeren. We hebben afhankelijk van de persoonlijke situatie en wensen drie varianten Inkomensgewenning verzekeringen ontwikkeld:

Gezinsinkomensgewenning
Met deze verzekering wordt de daling in het inkomen opgevangen bij de oorzaken werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en echtscheiding. Afhankelijk van de gekozen gewenningsperiode verzorgen wij de uitkering gedurende 25, 40 of 50 maanden.

Eigeninkomensgewenning
Met deze verzekering wordt de daling in het inkomen opgevangen bij de oorzaken werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden. Afhankelijk van de gekozen gewenningsperiode verzorgen wij de uitkering gedurende 25, 40 of 50 maanden.

Arbeidsinkomensgewenning
Met deze verzekering wordt de daling in het inkomen opgevangen bij de oorzaken werkloosheid en  arbeidsongeschiktheid. Op basis van de gewenningsperiode verzorgen wij de uitkering gedurende 75 maanden.