Met een goede belegging kunt u uw kapitaal veilig stellen en verder uitbreiden. Maar daar zijn deskundigheid, kennis, ervaring en contacten in de beleggingswereld voor nodig. Smits heeft dat įllemaal voor u in huis. Daarom garanderen wij u een aantrekkelijk fiscaal advies en een veilige opbouw van uw kapitaal.
 
Reaal Internetsparen 
U wilt eenvoudig online sparen en uw spaargeld altijd kunnen opnemen? Dat kan met REAAL InternetSparen. Met deze internetspaarrekening hebt u alle vrijheid om met uw spaargeld te doen wat u wilt. Bovendien ontvangt u elk jaar 3,3% rente* over uw spaarsaldo.
 
Uw voordelen:
- Veilig sparen vanaf elk gewenst bedrag;
- Altijd direct uw spaartegoed opneembaar zonder opnamekosten;
- Via internet dagelijks saldo-informatie beschikbaar.
 
Meer informatie?
Wilt u meer weten over REAAL Internetsparen neem dan contact met ons op.
Of als u onmiddellijk de spaarrekening wilt openen, klik dan op onderstaande banner en vul uw gegevens in.
 
 
http://www.ifp-smits.nl/BannerInternetsparen.gif
 
 

 

REAAL KeuzeSparen
Met REAAL KeuzeSparen ontvangt u standaard een aantrekkelijke spaarrente en u kunt uw geld altijd kosteloos opnemen. Er is geen minimale inleg of looptijd. De rente is variabel. Deze kan dus na verloop van tijd hoger of lager worden. Daarnaast kunt u binnen deze rekening ook REAAL KlimrenteSparen en REAAL DepositoSparen openen.

REAAL KlimrenteSparen
U kunt ervoor kiezen om (een deel van) uw spaargeld op KlimrenteSparen te zetten. U ontvangt over dat spaargeld elk jaar weer een iets hogere, vaste rente. U kunt uw geld direct op elk moment kosteloos opnemen. De rente is in het begin iets lager dan de rente voor een vaste looptijd. De rente wordt jaarlijks bijgeschreven op uw REAAL KeuzeSparen.

REAAL DepositoSparen
Wilt u bij uw KeuzeSparen een aantrekkelijke vaste  rente? U kunt ervoor kiezen om (een deel van) uw spaargeld voor een bepaalde tijd weg te zetten. U bepaalt zelf hoeveel jaar u uw geld vastzet, zolang het maar tussen 1 en 10 jaar is. De rente is afhankelijk van de looptijd die u kiest en wordt jaarlijks bijgeschreven op uw KeuzeSparen. Op uw DepositoSparen kunt u eenmalig geld storten. Dit is minimaal 500 euro. Wilt u daarna nog eens geld storten? Dan opent u gewoon een nieuw DepositoSparen. De rente wordt jaarlijks bijgeschreven op uw REAAL KeuzeSparen.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over REAAL KeuzeSparen neem dan contact met ons op.
Of als u onmiddellijk de spaarrekening wilt openen, klik dan op onderstaande banner en vul uw gegevens in.
 
 
 

Nieuw voor ondernemers: Zakelijk sparen
Een ondernemer zorgt zelf voor zijn oude dag. En bepaalt zelf hoeveel ruimte er is om iets weg te zetten voor later. Soms is dat weinig, soms wat meer. Soms wil hij het bedrag tijdelijk wegzetten of juist over het geld kunnen beschikken.

REAAL heeft Zakelijk Sparen ontwikkeld, speciaal voor ondernemers. Dit is een zakelijke spaarrekening met een aantrekkelijke variabele rente tot 2,5%*. Een vaste depositorente is ook mogelijk. U vraagt de rekening zelf aan via onderstaande banner. Snel en eenvoudig.

Zakelijk Sparen en stamrecht
Zakelijk Sparen is zeer geschikt voor het opbouwen van zakelijk kapitaal. En is inzetbaar voor vermogensopbouw bij vennootschappen die in eigen beheer een stamrechtvoorziening hebben. Daarbij biedt de mogelijkheid van deposito's een grote meerwaarde.

 
Meer informatie?
Wilt u meer weten over REAAL Zakelijk Sparen, neem dan contact met ons op.
Of als u onmiddellijk de spaarrekening wilt openen, klik dan op onderstaande banner en vul uw gegevens in.


http://www.reaal.nl/rw_blob.asp?id=2500