Smits adviseert en bemiddelt in verzekeringen, pensioenen, hypotheken, financieringen, onroerend goed en beleggingen. Deze financiŽle dienstverlening richten wij zowel op bedrijven als particulieren, op basis van veelzijdige praktijkervaring, theoretische vakkennis en onafhankelijkheid. Smits onderscheidt zich bovendien door slagvaardigheid, snelheid en service.

 

 

Slagvaardig:
Omdat we onafhankelijk zijn. Dat betekent dat we een aanbod van bijvoorbeeld meerdere verzekeringsmaatschappijen met elkaar kunnen vergelijken en u daaruit het beste kunnen adviseren.

Snel:
Wij werken met een volledig geautomatiseerd administratief systeem waardoor wij in staat zijn uw gegevens onmiddellijk te raadplegen, te wijzigen, aan te vullen of te berekenen. Het stelt ons in staat om u aan de telefoon onmiddellijk antwoord te geven of, indien gewenst, met portable computers bij u langs te komen en afhankelijk van uw wensen en behoeften, alles ter plaatse te bekijken en berekenen.

Service:
Bij ons geen inhoudsloos begrip. Periodiek ontvangt u van ons een overzicht van uw lopende verzekeringen. Met, indien nodig, een aanbeveling voor de noodzakelijke aanpassingen en/of wijzigingen.

Een vrijblijvend gesprek acht Smits zinvol:
Smits zal nooit "zomaar" met u in zee gaan. Een uitgebreide analyse van uw wensen waar tegenover wij onze expertise kunnen stellen, is de basis van een nadere samenwerking. Door uw besluit om Smits voor uw zaken in te zetten, bent u verzekerd van een perfecte persoonlijke aandacht en een belangenbehartiging van niveau.